Advertisement

Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι Καναλι : Mantsester Siti Tselsi H Wra Kai To Kanali Toy Telikoy Onsports Gr : Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι Καναλι : Mantsester Siti Tselsi H Wra Kai To Kanali Toy Telikoy Onsports Gr : Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις ρυθμούς που μόνο εκείνη ξέρει. Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Στο «ολντ τράφορντ» διεξάγεται η «μάχη» του μάντσεστερ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη θέλουν και για λόγους γοήτρου.

Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις! * η σίτι κατέκτησε το λιγκ καπ πέρυσι, η τσέλσι το 2015. Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις ρυθμούς που μόνο εκείνη ξέρει. Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο.

Kypello Agglias Me Liberpoyl Eberton Kai Mantsester G Mantsester Siti Tselsi Arsenal Ka8ws Kai Coppaitalia Sth Nova
Kypello Agglias Me Liberpoyl Eberton Kai Mantsester G Mantsester Siti Tselsi Arsenal Ka8ws Kai Coppaitalia Sth Nova from 3.bp.blogspot.com
Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις! Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι.

Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31.

Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Στο «ολντ τράφορντ» διεξάγεται η «μάχη» του μάντσεστερ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη θέλουν και για λόγους γοήτρου. Ήρωες οι σίλβα και οταμέντι χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αλλά με εξαιρετικό φινάλε, καθώς στο 43′ ο νταβίντ σίλβα άνοιξε το σκορ απο κοντά με γυριστό, έπειτα από την προσπάθεια του ρομελού. H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. * η σίτι κατέκτησε το λιγκ καπ πέρυσι, η τσέλσι το 2015. Η τότεναμ απείλησε πρώτη με τον κέιν να κάνει ανάποδο ψαλίδι και τον γκατζανίγκα να μαζεύει χωρίς τελικός champions league: Υποχρέωσε τη μάντσεστερ σίτι στην πρώτη της ήττα.

Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ. H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις ρυθμούς που μόνο εκείνη ξέρει.

Tselsi Mantsester Siti Live Metadosh
Tselsi Mantsester Siti Live Metadosh from www.tanea.gr
Ήρωες οι σίλβα και οταμέντι χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αλλά με εξαιρετικό φινάλε, καθώς στο 43′ ο νταβίντ σίλβα άνοιξε το σκορ απο κοντά με γυριστό, έπειτα από την προσπάθεια του ρομελού. Στο «ολντ τράφορντ» διεξάγεται η «μάχη» του μάντσεστερ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη θέλουν και για λόγους γοήτρου. Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της premier league. Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). H tσέλσι νικήτρια του ντέρμπι με τη μάντσεστερ σίτι. Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι.

Η τσέλσι είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή στην κορυφή της premier league.

Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου! Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). Ήρωες οι σίλβα και οταμέντι χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αλλά με εξαιρετικό φινάλε, καθώς στο 43′ ο νταβίντ σίλβα άνοιξε το σκορ απο κοντά με γυριστό, έπειτα από την προσπάθεια του ρομελού. Έδωσε την μπάλα στην τσέλσι για να κάνει αυτή το παιχνίδι και με ενισχυμένο κέντρο αλλά και με τον ρούνι να γυρίζει πολύ πίσω και να βοηθά τους μέσους, κατάφερε να επιβάλει τελείως αργό ρυθμό στο ματς. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο. Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι. H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. * η σίτι κατέκτησε το λιγκ καπ πέρυσι, η τσέλσι το 2015. Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο.

Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις!

Champions League Mantsester Siti Tselsi Thleoptikos Odhgos Gia Ton Teliko Me Martins Tsimika Fosonline
Champions League Mantsester Siti Tselsi Thleoptikos Odhgos Gia Ton Teliko Me Martins Tsimika Fosonline from www.fosonline.gr
Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Υποχρέωσε τη μάντσεστερ σίτι στην πρώτη της ήττα. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ. Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας.

Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου!

Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Ήρωες οι σίλβα και οταμέντι χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αλλά με εξαιρετικό φινάλε, καθώς στο 43′ ο νταβίντ σίλβα άνοιξε το σκορ απο κοντά με γυριστό, έπειτα από την προσπάθεια του ρομελού. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! H tσέλσι νικήτρια του ντέρμπι με τη μάντσεστερ σίτι. H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις! Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις ρυθμούς που μόνο εκείνη ξέρει. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'.

Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι τσελσι. Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ.

Posting Komentar

0 Komentar